Du är här

Ledsagning

Vi har specialiserat oss på ledsagning för dig med syn- eller hörselskada och har personal som är teckenspråkig. Hos oss kan du välja ledsagning via våra lokala kontor eller specialiserad ledsagning via CJs Ledsagarservice AB. Kontakta oss så hittar vi i samråd med dig en ledsagare som du trivs med!

Du som har funktionsnedsättning kan få ledsagning för att delta i fritids- och kulturaktiviteter, besöka vänner eller ta en promenad. Vi utför ledsagning för vuxna under lagen om valfrihet och kan ta emot samtliga som är berättigade inom Stockholms stad.

Kontakta oss om du vill veta mer eller har frågor om ledsagning, när du väl bestämt dig om vi passar som din utförare kan du lätt välja oss genom att kontakta er handläggare i stadsdelsförvaltningen.

Vårt mål är att leverera ledsagning på dina villkor och att du skall ha stort inflytande över den personal som följer dig. Det betyder såväl språkligt, kulturellt som personligt. Givetvis har alla våra ledsagare precis som våra andra anställda rätt till kollektivavtalade försäkringar, avtalsenlig individuell lön och friskvård.