Vi erbjuder

Hemtjänst

Om du bor kvar i ditt eget hem och upplever det svårt att klara av din vardag så kan du ansöka om hemtjänst hos kommunen. Du kan t ex. ansöka om hjälp med inköp, städning, tvätt, måltider, promenader eller personlig omvårdnad.

Ledsagning

Vi erbjuder ledsagning för dig som har behov av att komma iväg på olika fritidsaktiviteter. Vi har specialisterat oss på ledsagning för syn- och hörselskadade personer.

Boendestöd

Vi erbjuder pedagogiskt boendestöd i Stockholm, Nacka och Täby. Våra boendestödjare arbetar med väl förankrade pedagogiska metoder för att ge dig det stöd du behöver i ditt dagliga liv. 
 

Hushållsnära tjänster

Du kan köpa hushållsnära tjänster genom oss. Du bestämmer själv vad du vill att vi ska göra, tex städa, tvätta eller följa med till vårdcentralen. Du kan enbart köpa tjänsterna eller så kan du komplettera ett hemtjänstbeslut som du redan har.

Avlösning

Vi erbjuder avlösning i hemmet för dig som vårdar en sjuk eller funktionsnedsatt anhörig. Dina behov är viktiga för oss.

 

Personlig assistans

Vi utför personlig assistans runt om i Sverige. Våra medarbetare utgår från de lokala kontor vi har. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka ett personligt besök!