Du är här

Hushållsnära tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda hushållsnära tjänster med högkvalitet anpassade just för dig. Räcker inte hemtjänstbeslutet till? Får du inte så mycket städning beviljat som du önskar? Vill du köpa tjänster direkt från oss med RUT-avdrag? Då är hushållsnära tjänster något för dig.

Våra tjänster är till för alla! Vi har duktiga medarbetare som hjälper dig efter just dina behov; stora som små och oavsett om du är gammal eller ung. Vi finns för dig när tiden inte räcker till i din vardag eller om du har svårt att utföra vissa sysslor själv. Med lång erfarenhet inom vårdsektorn skapar vi tillsammans en meningsfull vardag med dina behov i centrum.

✔ Mindre stress               ✔ Högre livskvalitet                ✔ Bättre relationer

 

Med oss får du

Skräddarsydda tjänster

Hur du vill ha ditt upplägg är helt upp till dig. Vi hjälps åt att skräddarsy en lösning efter dina behov och önskemål. Tjänsterna kan bokas både till dig eller en anhörig. Du vet väl om att du även kan använda ditt egna rut-avdrag för din förälder?

Tryggt val

Olivia Hemomsorg arbetar med tjänster som utgår från individens hem. Våra medarbetare är utbildade i service och inom vård och omsorg. Vi har 30 års erfarenhet av vård, omsorg och service. 

Bra bemötande

Vi ställer höga krav på våra medarbetare där bemötande är grunden för ett meningsfullt uppdrag. Vi kompetensutvecklar våra medarbetare kontinuerlig och följer givna kollektivavtal. Det är viktigt för oss att du som kund får vara delaktig hur just du vill att besöket ska gå till.

Inga överraskningar

Du bestämmer själv hur många antal besök samt vilket innehåll du vill ha. Vi bokar abonnemang tillsammans med dig utifrån hur du vill ha det. Samma kostnad varje månad.

Kontakta oss idag!

 

 

 

Experttjänster

Rådgivning

Ibland kan det vara så att du hamnar i en situation där du behöver hjälp och inte vet vart du ska börja eller vad du har rätt till för stöd. Det kan vara du själv eller dina föräldrar som är i behov av omsorgstjänster. Kanske har du eller ditt barn nyligen fått en diagnos och har mer frågor eller vill ha mer stöd kring det? Då kan du använda dig av vår rådgivningstjänst!

Som kund får du alltid

  • Ett skräddarsytt upplägg utifrån dina behov

  • Kort bindningstid

  • Tillgång till kundtjänst med hög tillgänglighet

Kontakta oss idag om du  behöver rådgivning

 

Erfarenhet

Vi har funnits i 30 år och har ursprung i vårdsektorn. Vi bedriver 18 verksamheter i Sverige och har runt 1300 medarbetare. Vår erfarenhet är din trygghet!

 

Så går det till:

Steg 1: En första kontakt

Som ett första steg får du prata med vår kundtjänst där vi tillsammans diskuterar möjliga lösningar för dig. När vi hittar rätt lösning för dig kommer vi skicka dina kontaktuppgifter till närmaste lokalkontor och dom kommer kontakta dig.

Steg 2: Lokalkontor

Ansvarig teamchef på närmaste lokalkontor kommer ta kontakt för att boka in ett första lära känna möte eller samtal - vad som passar dig bäst! Under ditt första möte får du möjlighet att utforma och skräddarsy din lösning. Du får en offert på det du vill ha hjälp med samt vilka dagar du vill ha hjälp på.

Steg 3: Uppstart

Efter godkänd offert sätts ditt team ihop. På första besöket går vi igenom praktisk information för att varje besök hos dig ska bli så bra som möjligt.

Steg 4: Ständing förbättring

För oss är det viktigt med kvalitet och vi följer alltid upp hur det fungerar för dig och justerar upplägget utifrån dina behov och önskemål.