Du är här

Välkommen till Olivia Hemomsorg Västerort

På Olivia Hemomsorg i Västerort strävar vi efter att skapa en omsorgsfull och respektfull relation med dig som kund. 
Vi erbjuder dig skräddarsydd hemtjänst, boendestöd och ledsagning. Vår målsättning är att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan känna dig väl omhändertagen. Vårt team av erfarna och omsorgsfulla medarbetare strävar efter att möta dina individuella behov och önskemål.
Vi strävar efter att erbjuda kontinuitet genom att ha en och samma personal hos våra kunder, i den mån det är möjligt. Vi tror att detta skapar en känsla av trygghet och tillit hos våra kunder, vilket är av högsta vikt för oss. Att ha en stabil och bekant person vid sin sida kan göra en stor skillnad i vardagen

Vårt mål är att varje möte med oss ska göra din vardag enklare och att du känner dig trygg i att vi lyssnar och anpassar hjälpen efter dina behov. 
Genom vårt engagerade team av erfarna vårdgivare arbetar vi med omsorg, respekt och empati för att säkerställa en trygg och bekväm vardag för varje individ vi betjänar. Med fokus på personcentrerad vård strävar vi alltid efter att skapa en meningsfull och givande livskvalitet för våra kunder. Vår största prioritet är att du som kund känner dig trygg i att vi lyhört anpassar vår hjälp efter dina specifika behov och önskemål. Vi hoppas att varje besök lämnar dig med en känsla av välbefinnande och att du ser fram emot våra framtida möten med glädje och tillit. 

Vi på Olivia Hemomsorg i Västerort är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ omsorg och skapa meningsfulla och givande dagar för våra kunder.

Adress:
Jämtlandsgatan 161
162 60 Vällingby

Telefonnummer: 08-38 15 70

E-post: hemomsorg-vasterort@olivia.se

För att ansöka om hemtjänst hos kommunen, klicka här

Hitta till oss