Stäng

Du är här

Tryggt val
Högre livskvalitet
Lokal kontaktperson

Olivia Hemomsorg

Svenska
Hemtjänst

Om du bor kvar i ditt hem och upplever det svårt att klara av din vardag, kan du ansöka om bistånd hos din kommun. Du kan till exempel ansöka om hjälp med inköp, städ, tvätt, måltider, promenader och personlig omvårdnad. Vi utför alla insatser som du beviljas i ditt beslut om hemtjänst. Våra medarbetare är engagerade, kunniga och har dina behov och önskemål i fokus. Välkommen att välja oss när du fått ditt beslut om bistånd!

Läs mer här

Boendestöd

Boendestöd är en praktisk och social insats för personer med psykisk funktionsnedsättning. Insatsen ska underlätta för dig att hantera din vardag. Vi ger dig stöd på dina villkor så att du kan leva ett självständigt liv med hög livskvalitet. Våra boendestödjare har anpassad utbildning och erfarenhet.

 

Läs mer här

Rådgivning

Ibland kan det vara så att du hamnar i en situation där du behöver hjälp och inte vet vart du ska börja eller vad du har rätt till för stöd. Det kan vara du själv eller dina föräldrar som är i behov omsorgstjänster. Kanske har du eller ditt barn nyligen fått en diagnos och har mer frågor eller vill ha mer stöd kring det? 

 

Läs mer här

Ledsagning

Vi erbjuder ledsagning för dig som har behov av att komma iväg på olika fritidsaktiviteter. Vi har specialisterat oss på ledsagning för syn- och hörselskadade personer.
 

Läs mer här

Hushållsnära vardagstjänster

Räcker inte hemtjänstbeslutet till, får du inte så mycket tid beviljat som du önskar? Då är hushållsnära vardagstjänster något för dig. Vi finns här för dig när tiden inte räcker till i din vardag eller om du har svårt att utföra vissa sysslor själv. 

Läs mer här

Avlösning

Vi erbjuder avlösning i hemmet för dig som vårdar en sjuk eller funktionsnedsatt anhörig. Dina behov är viktiga för oss.

 

Läs mer här

Olivia Hemomsorg värnar om verksamhetsnära ledarskap

Lokal kontaktperson

Olivia Hemomsorg sätter hög värde på din relation till oss. För oss är det en självklarhet att du som kund har en omsorgskontakt du kan vända dig till med frågor. Förutom omsorgskontakten finns även teamchef och teamledare tillgängliga så du alltid ska kunna få svar på dina frågor.

Teamledare

På varje lokalkontor finns det minst en teamledare, de är de som är spindeln i nätet på verksamheterna. Våra temledare arbetar både ute hos kund och hjälper till med administration på verksamheten.  Genom att teamledarna arbetar ute hos kund kan de också ge stöd och råd direkt till kollegor, vilket skapar en trygg arbetssituation. 

Teamchef

Våra verksamheter leds av en eller flera teamchefer. Teamchefen avsvarar för verksamhetens dagliga drift och till sin hjälp har de teamledare. Våra teamchefer ska också vara verksamhetsnära genom att gå ut till kunder vid behov. Förr oss är det viktigt att man som teamchef brinner för kundnära arbete.